Koos klassiga raamatupoodi

Allecto raamatupoel on alati hea meel võõrustada noori keelehuvilisi ja nende õpetajaid ning sellel kevadel pakume inglise keele rühmadele võimalust külastada meie kauplust ning veeta raamatute seltsis mänguline ja huvitav tund.

Külastuse alguses tutvustatakse lühidalt ning inglise keeles Allectot, üle 20 aasta Eestis tegutsenud firmat, ning saadaval olevat valikut. Eelkõige pööratakse tähelepanu lihtsustatud juturaamatutele (inglise keeles "reader"), kuna mitmed õpetajad paluvad suve jooksul õpilastel lugeda ka ingliskeelseid raamatuid ning iseseisev lugemine on üks huvitavamaid viise keeleoskust arendada. Lihtsustatud juturaamatud on mõeldud keeleõppijatele, kuna neis kasutatav grammatika ja sõnavara vastab kindlale keeleoskus tasemele, tihti on ka võimalus raamatus olevat teksti kaasas oleva CD abil kuulata. Antakse nõu mille järgi sobilik lugemisraamat valida ning soovitatakse mitmeid erinevaid just külas olevatele õpilastele sobivaid raamatuid.

Väikese infovahetuse järel pakutakse õpilastele ingliskeelset mõistatusmängu, mille keskmes olev piltmõistatus tuleb väikestel keelehuvilistel ise kokku panna - nimelt otsides mõistatuses vajaminevaid piltkaarte Allecto raamatupoe riiulitelt ingliskeelsete vihjete abil. Piltide peidukohtade avastamiseks on vaja lisaks ingliskeelsete vihjete mõistmisele kasutada ka probleemilahendamise oskusi, et teada milliselt riiulilt otsida "sõnade tähendusi selgitavate raamatute" vahele peidetud piltkaarti. Tublimaid piltkaartide otsijaid ning kiiremaid mõistatusele lahenduse leidjaid premeerib Allecto ka väikese auhinnaga.

Kindlasti saab iga Allecto raamatupoodi külastav õpilane veidike indu ingliskeelsete raamatute lugemiseks, võimaluse panna proovile oma mõistatuste lahendamise oskuse ning teadmise, et koolitunnis õpitut saab kasutada igapäevaselt ning hoopis uues keskkonnas.

Klassiga Allecto raamatupoe külastamiseks andke oma soovist palun teada e-posti teel aadressil See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Riiulid
Tdrukud
Paberid
Poisid